Opel Corsa

1.4 Online Edition, Automaat, PDC v+a
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 18.969 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    PD-832-H
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2017
    KleurGrijs
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)402 X 175 X 148
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Super mooie Opel Corsa Automaat met zeer weinig kilometers!
    Wegrijprijs €15950.
    Full serviceprijs €16845.

    Als je gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze Opel Corsa uit 2017 een auto voor jou. Het is een auto die 18969 kilometer gelopen heeft. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Relaxt rijden? Dan zijn de comfortstoelen een regelrechte extra. In deze Opel profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

    Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Voor het ware fingerspitzengefühl zorgt de audiobediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Boem is ho? Niet bij deze Opel Corsa. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. Het luxeniveau in deze Opel is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De uitrusting van deze Opel is met cruise control, airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Opel bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

    Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Lijkt deze Opel u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!


    Bedrijfsinformatie

    Alle auto's worden afgeleverd met een afleveringsinspectie, geldige A.P.K. en inc. tenaamstellingskosten (wegrijprijs).
    Voor het Full service pakket bestaande uit: een grote beurt, nieuwe A.P.K., 12 maanden Bovag garantie, €25 brandstof en een poetsbeurt zijn de kosten €895.

    U kunt altijd langskomen voor een bezichtiging en of een proefrit.

    Garage Emmakade,
    Drachtsterweg 8,
    8934 BV Leeuwarden,
    058-2128213
    www.Garage-Emmakade.nl

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
    Garanties
    Bovag
    Nap