ŠKODA Citigo

1.0 Greentech Style
  • 5 drs Automaat
  • Cruise controle
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 140.676 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
ZS-115-Z
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)363 X 165 X 150
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Mooie nette Škoda Citigo

Wegrijprijs: € 11.950,00
Full serviceprijs: € 12.845,00

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze ŠKODA Citigo heeft 140676 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2019. Hij rijdt lekker, deze ŠKODA. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED-dagrijverlichting, getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Voor de belangrijkste functies van het geluidssysteem hoeft u uw blik niet van de weg te halen. De audiobediening bevindt zich op het stuur. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze ŠKODA is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. En deze auto heeft ook lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer als standaard uitrusting.

In de ŠKODA Citigo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.


Bedrijfsinformatie

Alle auto's worden afgeleverd met een afleveringsinspectie, geldige A.P.K. en inc. tenaamstellingskosten (wegrijprijs).
Voor het Full service pakket bestaande uit: een grote beurt, nieuwe A.P.K., 12 maanden Bovag garantie, €25 brandstof en een poetsbeurt zijn de kosten €895.

U kunt altijd langskomen voor een bezichtiging en of een proefrit.

Garage Emmakade,
Drachtsterweg 8,
8934 BV Leeuwarden,
058-2128213
www.Garage-Emmakade.nl

Opties
12Volt aansluiting
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Autonomous Emergency Braking
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
Bovag
Nap