Volkswagen Polo

1.0 TSI Highline
  • Airco
  • Cruise controle
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 112.665 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
SK-289-N
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)417 X 175 X 146
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Mooie nette Volkswagen Polo

Wegrijprijs: € 16.950,00
Full serviceprijs: € 17.845,00

Dit is nou een compacte krachtpatser. Die hoeft het niet van z'n formaat te hebben. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Dat is duidelijk te zien aan deze Polo van eerste eigenaar. Met de pittige benzinemotor en de automatische transmissie manoeuvreert u moeiteloos door het verkeer. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED-dagrijverlichting, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Met lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook is deze Volkswagen helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Polo samen. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volkswagen bovendien brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Neem contact op en we regelen een afspraak!


Bedrijfsinformatie

Alle auto's worden afgeleverd met een afleveringsinspectie, geldige A.P.K. en inc. tenaamstellingskosten (wegrijprijs).
Voor het Full service pakket bestaande uit: een grote beurt, nieuwe A.P.K., 12 maanden Bovag garantie, €25 brandstof en een poetsbeurt zijn de kosten €895.

U kunt altijd langskomen voor een bezichtiging en of een proefrit.

Garage Emmakade,
Drachtsterweg 8,
8934 BV Leeuwarden,
058-2128213
www.Garage-Emmakade.nl

Opties
12Volt aansluiting
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Airco met elektronische regeling
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Bovag
Nap