Volkswagen up!

1.0 BMT high up!
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 96.867 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    TB-147-V
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2018
    KleurGrijs
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)360 X 165 X 150
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Mooie Nette Volkswagen High Up!

    Wegrijprijs: € 10.950,00
    Full Serviceprijs: € 11.845,00

    Eigenlijk moet u deze Volkswagen Up! niet online bekijken. Kom gerust naar onze showroom om de stijlvolle carrosserie, de pittige motor en het comfortabele interieur zelf te ontdekken. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Up! duidelijk te zien is. Zijn pittige prestaties dankt deze Volkswagen aan zijn compacte en zuinige motor. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

    Door de smartphone connectiviteit ontvangt het audiosysteem muziek van elk device. Het audiosysteem doet het op eigen kracht, alle software up-to-date. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. In deze Volkswagen kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met de cruise control kunt u zorgen dat u op die rechte stukken toch uit beeld blijft bij de flitsers. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

    Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Up! is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat. Met voorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

    Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. Neem contact op en we regelen een afspraak!


    Bedrijfsinformatie

    Alle auto's worden afgeleverd met een afleveringsinspectie, geldige A.P.K. en inc. tenaamstellingskosten (wegrijprijs).
    Voor het Full service pakket bestaande uit: een grote beurt, nieuwe A.P.K., 12 maanden Bovag garantie, €25 brandstof en een poetsbeurt zijn de kosten €895.

    U kunt altijd langskomen voor een bezichtiging en of een proefrit.

    Garage Emmakade,
    Drachtsterweg 8,
    8934 BV Leeuwarden,
    058-2128213
    www.Garage-Emmakade.nl

    Opties
    12Volt aansluiting
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Autonomous Emergency Braking
    Garanties
    Bovag
    Nap