Volkswagen up!

1.0 BMT take up!
  • Airco
  • Bluetooth
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 87.737 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-621-RZ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)360 X 165 X 150
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Mooie nette Volkswagen Up!

Wegrijprijs: € 10.300,00
Full serviceprijs: € 11.195,00

Volkswagen heeft verschillende innovaties op zijn naam staan. Van de allereerste Golf GTI tot de GTD en de GTE heeft het merk een ijzersterke reputatie opgebouwd als fabrikant van sportieve hatchbacks. Deze Up! heeft alle eigenschappen die u van een rappe Volkswagen mag verwachten. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Up!, bijvoorbeeld. Deze Volkswagen is voorzien van een pittige benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem.

Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. U bent in deze Volkswagen ook voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur.

Deze Volkswagen is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie en met tellerrapport van Nationale Autopas. Even bellen voor een afspraak en deze Volkswagen staat voor u klaar!


Bedrijfsinformatie

Alle auto's worden afgeleverd met een afleveringsinspectie, geldige A.P.K. en inc. tenaamstellingskosten (wegrijprijs).
Voor het Full service pakket bestaande uit: een grote beurt, nieuwe A.P.K., 12 maanden Bovag garantie, €25 brandstof en een poetsbeurt zijn de kosten €895.

U kunt altijd langskomen voor een bezichtiging en of een proefrit.

Garage Emmakade,
Drachtsterweg 8,
8934 BV Leeuwarden,
058-2128213
www.Garage-Emmakade.nl

Opties
Achterbank neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Garanties
Bovag
Nap