Volvo V40

1.6 T2 Summum
  • Navigatie
  • Airco
  • Cruise control
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 127.985 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
J-020-DN
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2014
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)437 X 180 X 142
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Mooie nette Volvo V40

Wegrijpijs: € 13.250,00
Full Serviceprijs: € 14.145,00

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze Volvo wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Tot de uitrusting behoren ook dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen en elektrisch bediende ramen.

U bedient het navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De parkeersensoren registreren alles. Ook dat ene paaltje dat net buiten uw gezichtsveld valt. Altijd goed zicht? De regensensor zorgt ervoor! En dan is deze auto ook nog eens voorzien van cruise control, keyless entry, lederen stuur en versnellingspook en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze Volvo V40 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Volvo in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


Bedrijfsinformatie

Alle auto's worden afgeleverd met een afleveringsinspectie, geldige A.P.K. en inc. tenaamstellingskosten (wegrijprijs).
Voor het Full service pakket bestaande uit: een grote beurt, nieuwe A.P.K., 12 maanden Bovag garantie, €25 brandstof en een poetsbeurt zijn de kosten €895.

U kunt altijd langskomen voor een bezichtiging en of een proefrit.

Garage Emmakade,
Drachtsterweg 8,
8934 BV Leeuwarden,
058-2128213
www.Garage-Emmakade.nl

Opties
12Volt aansluiting
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 3
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Bovag